Om bandet

1999-2024

Gør dig klar til en rejse ned til de tyske øltelte – med fællessang, hornmusik og slagtøj.


Tirolerband Aalburg er nemlig klar til at dig med på skolebænken i ”Oktoberfest-Schule” hvor der bliver undervist i nogle af de mange herlige traditioner, der hører sig til en rigtig Oktoberfest. Og teltet kommer med garanti til at syde og boble af ægte oktoberfest-stemning, med den herlige mættende buffet af både original tyrolermusik, skæve solister, skålesange og naturligvis både danske og tyske schlagere…

Orkesteret har siden 1999 leveret original stemningsfuld tyrolermusik til et utal af arrangementer rundt i hele det danske land. Hver år underholder vi til private fester, firmafester, julefrokoster, byfester og naturligvis de populære oktoberfester. Og derudover har vi også været i både Tyskland og Østrig.


Tirolerband Aalburg består af 8 rutinerede musikere, hvoraf hovedparten lever af at undervise eller spille. Besætning er vaske-ægte tysk ”blasmusik-besetzung” - tilsat trommer og sanger. 


Så på med tyrolerhatten, og slip din indre tyroler løs, når Danmarks bedste og festligste tyrolerorkester tager dig med på en uforglemmelig rejse ned til Oktoberfesternes hjemland..  

 

Grüs Gott!!!

Hør orkesteret: